Nieuws

Nieuws blok

Nieuwe NFU eBROK® cursus

29-10-2019

Vanaf dinsdag 29 oktober 2019 is de Nederlandse versie van de nieuwe NFU eBROK® cursus open voor inschrijving! Dit geldt zowel voor onderzoekers die voor het eerst hun BROK® certificaat willen halen, maar ook voor onderzoekers die hun certificering willen blijven behouden (her-certificering).

Nieuwe cursus

De nieuwe NFU BROK® cursus sluit beter aan bij het type onderzoek dat je uitvoert. Naast een aantal verplichte basismodules kies je minimaal één van de verdiepingsmodules die past bij jouw dagelijkse werkzaamheden, zoals een module over geneesmiddelen onderzoek of niet-WMO onderzoek. Deze nieuwe eBROK® is ontwikkeld door de NFU en wordt gehost door Elevate.

Geldigheid

De geldigheidsduur van het certificaat is na het volgen van de NFU eBROK® cursus vastgesteld op 3 jaar. Dit sluit beter aan bij de geldigheidsduur die in het algemeen gehanteerd wordt voor  vergelijkbare trainingen. Deze geldigheid zorgt ervoor dat het hebben van een certificaat beter weergeeft dat je over actuele kennis beschikt.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de cursus via https://nfu-ebrok.nl/. Voor overige vragen neem contact met BROK coördinator Arno Škrabanja.